Zonneboiler installateur

Water verwarmen met een zonneboiler?

  OFFERTE ZONNEBOILER KOPEN

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Wat is het doel van de zonneboiler?*

  Wat is uw huidige verwarming?*

  Uw huidige dakbedekking?*

  Oriëntatie van uw dak?*

  Hoeveel personen leven er in de woning?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze installateurs voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  Zonneboiler installateur

  Zonneboiler kopen? Bent u op zoek naar een zonneboiler installateur? 

  Een zonneboiler kopen is geen alledaagse aankoop. ALV Technics is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van zonneboilers en u krijgt bij ons ook advies op maat als u een zonneboiler wilt aanschaffen.

  Met dergelijke boiler zet u de warmte van de zon om in warm water. Door een zonnecollector op het dak te installeren vangt u de warmte van de zon op en warmt u het water op dat door de zonnecollector loopt. Hierdoor halveert u jaarlijks de kosten voor het verwarmen van water. Er zijn verschillende boilers met een verschillende boilerinhoud.

  Contacteer ons voor meer informatie en wij staan u bij met advies vanaf de eerste stap en zorgen ook voor de correcte installatie en het juiste onderhoud.

  zonneboiler installateur
  installateur zonneboiler

  Hoe werkt het?

  Het is in feite een milieuvriendelijk alternatief voor aardgas omdat er bij gebruik van zonne-energie uiteraard geen CO2 verbruikt wordt. Een huishouden van 4 personen bespaart hiermee jaarlijks gemiddeld 180 m3 gas en 30 kilo CO2-uitstoot. In de zomer levert de boiler bijna al je warme water. Het bespaart dus enorm op je energiefactuur.

  Wat is het verschil met zonnepanelen?

  Zonnepanelen worden gebruikt om elektriciteit op te wekken en een boiler om water te verwarmen. U kan ze uiteraard ook beide installeren voor een optimaal rendement.

  Wat kost het? 

  Dat is afhankelijk van het model en het aantal personen in huis. Voor een doorsnee gezin zit je meestal tussen de 4000 en 6000 euro. In praktijk zal de prijs lager uitvallen omdat je ook recht hebt op premies (zie hieronder).

  Is mijn huidige CV ketel wel geschikt? 

  Heeft u een recente ketel dan is dit meestal geen probleem. Bij heel oude modellen kan het zijn dat dit ook vernieuwd moet worden.

  Hoe zit het dan in de winter? 

  Ook in de winter schijnt de zon en kan dit zonlicht gebruikt worden om water op te warmen.

  Neem vrijblijvend contact op!

  Aarzel niet en vul vrijblijvend contactformulier in voor een gratis plaatsbezoek en prijsofferte.

  Subsidies?

  Wist u ook dat u subsidie kunt krijgen door het plaatsen van een “groene energie”-installatie? Om te kijken of u recht heeft in uw gemeente of provincie op een dergelijke subsidie kunt u kijken op de website www.premiezoeker.be.

  groene energie, hernieuwbare energie