Vloerverwarming

Vloerverwarming plaatsen in huis

  OFFERTE VLOERVERWARMING

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Hoe wilt u verwarmen?*

  Oppervlakte (ongeveer)?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze aannemers voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  Installateur vloerverwarming

  Heeft u last van koude voeten?

  Wij plaatsen vloerverwarming bij zowel nieuwbouw woningen als renovatieprojecten. Wij hebben jaren ervaring in het plaatsen van vloerverwarming. We werken met de beste materialen en onze installateurs plaatsen alles op maat. Zo bent u verzekerd van een goed resultaat!

  Het is dé oplossing om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Door de gelijkmatige verdeling van warmte of radiatie wordt jouw huis op een efficiënte manier verwarmd. …

  Er is zelfs de mogelijkheid om je gehele centrale verwarming (radiatoren) te vervangen. Via ALV Technics kan je dus zelfs gemakkelijk en snel overstappen!

  Vul het contactformulier op onze website in en wij nemen vrijblijvend contact op met u voor een plaatsbezoek en gratis offerte.

  Vriendelijkste oplossing voor uw portemonnee 

  U bent op zoek naar een type verwarming die goed is voor uw portemonnee? Wie niet uiteraard. Verwarming via de vloer is dan wel de ideale oplossing! De energierekening wordt aanzienlijk lager door het gebruik van dit type verwarmingssysteem.

  Daarnaast zijn er gezondheidsvoordelen. Je huis wordt niet alleen efficiënter verwarmd dan met radiatoren, maar dankzij de gelijkmatige warmteverdeling die vertrekt vanaf de grond bereik je sneller een zalig gevoel van comfort.

  En bovendien: quasi niets aangenamer dan lopen een warme vloer!

  1. Aangenaam warmte onder je voeten
  2. Een goedkopere energierekening
  3. Geef jouw huis een aanzienlijk hoger comfortniveau

  FAQ

  Kan het als hoofdverwarming? 

  Ja, u kan het gebruiken als voornaamste warmtebron in huis maar ook als bijverwarming.

  Kan ik dit combineren met radiatoren?

  Ja, dit kan zeker. De combinatie met radiatoren kan in sommige gevallen zelfs optimaal zijn om uw woning te verwarmen. Wij geven u graag advies op maat betreffende uw woning!

  U kan het zelfs combineren met een warmtepomp indien gewenst.

  Welke ketel is hiervoor geschikt? Of is elektriciteit beter?

  U kan een standaard ketel gebruiken of elektrische verwarming. Beide zijn mogelijk. In geval van een ketel is een modulerende ketel het meest geschikt omdat de ketel niet continue moet aanstaan en het vermogen aanpast naargelang de warmtebehoefte.

  Wat kost het? 

  Dat is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren zoals het aantal vierkante meter, eventueel extra werk om bestaande vloeren uit te breken, moet er chape geplaatst worden, …

  Vragen kan geen kwaad! 🙂 Vraag dus een vrijblijvende offerte op maat!

  Neem contact op!

  Aarzel niet en vul vrijblijvend contactformulier in voor een gratis plaatsbezoek en prijsofferte.

  vloerverwarming