Airco

Plaatsen van airconditioning systemen

Heeft u vragen?

  OFFERTE AIRCO KOPEN

  Waar wilt u airconditioning plaatsen?*

  Wat moet de airconditioning kunnen?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Aantal ruimtes?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze monteurs voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  Airco kopen?

  Airco installateur gezocht?

  Airco kopen & laten plaatsen voor de juiste prijs? Airco installateur ALV Technics plaatst alle merken & modellen van airconditioning.

  ALV Technics is de specialist op het gebied van airco installaties. Wij plaatsen alle soorten airco systemen, zowel voor particulieren als bedrijven. Onze ervaren monteurs staan altijd paraat om uw woning of kantoorpand te voorzien van een goed functionerende airconditioning.

  Wij staan u bij met vrijblijvend advies voor de aankoop tot het laten plaatsen.

  Het plaatsen van een airconditioning laat u best wel over aan een erkend installateur. Hier zijn namelijk veel risico’s aan verbonden zoals o.a. het niet correct aansluiten waardoor u te veel energie verbruikt wanneer u de lucht in uw ruimtes wilt afkoelen.

  Vraag naar onze scherpe prijzen!

  Wist u trouwens dat u uw airco ook kan combineren met een warmtepomp?

  I.c.m. een warmtepomp kan u zowel koelen als verwarmen. De gebruikte pompen zijn in feite lucht-lucht-warmtepompen, maar in plaats van warmte uit de lucht te halen en deze naar binnen te brengen, wordt met een beperkte hoeveelheid energie warmte aan de binnenlucht onttrokken en afgegeven aan de buitenlucht. De combinatie met een warmtepomp maakt dat uw toestel nog beter en zuiniger is.

  Wij plaatsen alleen toestellen die de luchtkwaliteit verbeteren en bovendien zorgen voor een aangename temperatuur in huis. Daarnaast voorkomen wij dat er onnodig veel energie wordt verspild door te kiezen voor slimme technologieën zoals bv. een warmtepomp. Uw gezondheid én portemonnee zijn onze prioriteit!

  Bij ALV Technics hebben we jaren  ervaring met plaatsin . Wij werken uitsluitend met topkwaliteit producten, waardoor onze klanten altijd tevreden zijn. Daarnaast biedt ALV Technics verschillende soorten installaties aan, zoals eenvoudige of geavanceerde installaties. Dus ook hierin ben jij verzekerd van de beste service!

  Neem contact op en laat ons weten wat er nodig is! We helpen je graag verder om tot een goede keuze te komen die past in jouw budget én gebruiksgemak.

  airco installateur, airconditioning