Zonneboilers | Zonnepanelen | Warmtepompen

Specialist in groene energie

Zoekt u naar een specialist voor warmtepompen? Of wilt u nieuwe zonnepanelen of een nieuwe zonneboiler laten plaatsen? U kan bij ons terecht voor nieuwe installaties, onderhoud en herstellingen voor verwarmingsketels, zonneboilers en zonnepanelen.

Reno Technics is dé groene-energie-installateur die u zoekt en heeft ook het ‘certificaat van bekwaamheid’ waarmee de Vlaamse overheid (samen met de andere gewesten) de opbrengst, veiligheid en levensduur van geplaatste installaties wil verhogen.

Subsidies?

Wist u ook dat u subsidie kunt krijgen door het plaatsen van een “groene energie”-installatie? Om te kijken of u recht heeft in uw gemeente of provincie op een dergelijke subsidie kunt u kijken op de website www.premiezoeker.be.

groene energie, hernieuwbare energie

Warmtepompen

Wist u dat warmtepompen tot één van de meest milieuvriendelijke manieren behoort om een woning te verwarmen? Heeft u een woning met vloerverwarming? Dan kan je ook een hybride warmtepomp laten aansluiten op een bestaande CV-ketel. Warmtepompen zijn milieuvriendelijk omdat ze 80% van hun energie uit de natuurlijke omgeving halen en zijn ook goed voor uw portemonnee. Het verbruik van een warmtepomp ligt gemiddeld 5 keer lager dan een traditionele verwarmingsketel en behoort daarmee tot een van de energiezuinigste verwarming methodes. Omdat het de warmte uit de grond of lucht haalt is er ook geen CO2 uitstoot.

Hoe werkt een warmtepomp?

Warmtepompen hebben een verdamper die koude lucht opwerkt, de warme lucht stijgt en geeft gratis warmte af aan de verdamper. Zo haalt een warmtepomp gratis warme lucht uit het milieu, zelfs in de winter. Dankzij de zon zitten er in de lucht, water en aarde enorme massa’s warmte opgeslagen die door de warmtepomp gebruikt wordt om de woning te verwarmen.

 

Warmtepomp
warmtepomp installateur
warmtepomp, warmtepompen

Zonnepanelen

Bent u op zoek naar een betrouwbare installateur voor zonnepanelen? Wij plaatsen uw zonnepanelen op een professionele manier door onze vakkennis en ervaring. Reno Technics werkt enkel met grote en betrouwbare merken uit het hoogste kwaliteitssegment.

Zonnepanelen wekken gratis elektriciteit op uit zonlicht en hebben als belangrijkste voordal dat u zelf uw eigen stroom produceert. Energie uit zonnepanelen is goedkoper dan elektriciteit van het net en helpen u ook om uw E-peil naar beneden te halen. De laatste jaren is de levensduur van zonnepanelen toegenomen en is de investeringskost drastisch gedaald.

zonnepanelen installateur
zonnepanelen

Wenst u meer informatie over zonnepanelen? Contacteer ons vandaag nog en wij contacteren u zo spoedig mogelijk terug.

Zonneboilers

Bent u opzoek naar een installateur voor zonneboilers? 

Reno Technics is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van zonneboilers.

Met een zonneboiler zet u de warmte van de zon om in warm water. Door een zonnecollector op het dak te installeren vangt u de warmte van de zon op en warmt u het water op dat door de zonnecollector loopt. Hierdoor halveert u jaarlijks de kosten voor het verwarmen van water. Er zijn verschillende zonneboilers met een verschillende boilerinhoud.

Contacteer ons voor meer informatie over het plaatsen van nieuwe zonneboilers en wij staan u bij met advies vanaf de eerste stap en zorgen ook voor de correcte installatie en het juiste onderhoud.

 

zonneboiler installateur
installateur zonneboiler

Heeft u vragen?