Airconditioning | Ventilatie

Bent u op zoek naar een installateur voor airconditioning?

Wij staan u bij met vrijblijvend advies voor de aankoop van een airco tot het laten plaatsen. Het plaatsen van een airconditioning laat u best over aan een erkend installateur. Hier zijn veel risico’s aan verbonden zoals o.a. het niet correct aansluiten waardoor u te veel energie verbruikt wanneer u de lucht in uw ruimtes wilt afkoelen.

Wist u trouwens dat u uw airco ook kan combineren met een warmtepomp?

Met een warmtepomp airco kan u zowel koelen als verwarmen. Warmtepomp airco’s zijn in feite lucht-lucht-warmtepompen, maar in plaats van warmte uit de lucht te halen en deze naar binnen te brengen, wordt met een beperkte hoeveelheid energie warmte aan de binnenlucht onttrokken en afgegeven aan de buitenlucht. Traditionele airco’s worden steeds minder gebruikt, omdat de technologie van warmtepomp airco’s beter en zuiniger is.

airco installateur, airconditioning

Ventilatie

Gaat u een nieuwbouw woning bouwen of gaat u een bestaand huis renoveren? Dat vraagt om een aangepast ventilatiesysteem. ALV Technics installeert alle types van ventilatiesystemen. Benieuwd naar welke systemen er beschikbaar zijn en welk systeem het beste bij u woning past? Wij geven u graag meer advies.

Ventilatie i.c.m. warmtepomp?

Nog een mogelijkheid bij ventilatie is de combinatie met een warmtepomp. De combinatie van ventilatie en warmtepomp is zeer interessant dankzij de warmterecuperatie die kan gebruikt worden om uw sanitair water op te warmen. Meer weten? Contacteer ons of vraag vrijblijvend meer informatie.

installateur ventilatie
installateur ventilatie

Heeft u vragen?